Idén a Reménysugár Kulturális Egyesület és az  Oldtimer Baráti Társaság szervezésében másodszor kerül megrendezésre a Balaton kerülő oldtimer túra. A túra alkalmával a Balaton körül 5 állomáshelyet kell felkeresni, megnézi az ajánlott látnivalókat és a menetlevélbe összegyűjteni az igazoló matricákat. Ha legkésőbb május 29-én (vasárnap) 11 óráig a rendezvény központjában személyesen leadjátok a menetlevelet, akkor átvehetitek a túra alkalmára készített emlékplakettünket. Amennyiben erre nincs lehetőségetek, akkor juttassátok el a kitöltött, matricázott menetlevelet hozzánk e-mailben vagy postán és elküldjük nektek a túra teljesítését igazoló plakettet.

  A túra állomáshelyeit bármilyen sorrendben felkereshetitek, a lényeg, hogy minden ponton kérjetek matricát a menetlevélre. A menetlevelet a jelentkezési lapotok megérkezése után legkésőbb május 14-ig e-mailben, vagy postai úton juttatjuk el hozzátok.

Május 27. Péntek

Pénteken este a Napsugár Hotelben találkozhatunk egy vacsora keretében, amelyet a jelentkezési lapon előre megrendehetsz. Ha velünk szeretnél lakni a hotelben, akkor egyénileg kell intézned a foglalást! E mail: hotelnapsugar@gmail.com T.: + 36 30 445 1801,  +36 30 411 2567

 

Oldtimer túra
II. Balatonkerülő Oldtimer Túra

Május 28. szombat

Aki innen szeretne velünk együtt indulni, azt 8:30-tól várjuk a hotelben és 9 órakor Kereszturi Péter vezetésével indulunk a túrára. Aki innen indul, annak lehetősége van egy retro, „papírzacskós” ebéd megrendelésére, amit reggel induláskor átvehet és majd dél körül egy szép helyen együtt elfogyasztunk.

 

 

Állomáshelyek:

Hotel Napsugár  recepció, – Balatonmáriafürdő

Bugaszegi Köztársaság – Téglagaléria, Csere János úr birodalma  – Balatonboglár, Bugaszeg

Világháborúk múzeuma, Tarr Péter úr gyűjteménye – Zamárdi

Vízimalom – Örvényes

Természet háza – Gyenesdiás

Este 19 órakor, a menetlevelek leadása és a plakettek átvétele után közös zenés vacsorával zárjuk a napot.

 

 

Oldtimer jármű kiállítás

Május 29. vasárnap

9-11 óráig a hotel udvarán kiállítás keretében bemutatjuk járműveinket az érdeklődőknek. 11 órakor Galácz György Balatonmáriafürdő polgármestere kiosztja a legszebb és legkülönlegesebb járművek vezetőinek a  serlegeket, különdíjakat.

12 órakor a hotelben búcsú ebédelhetünk.

 

NEVEZÉSI LAP ITT letölthető

További információ:

Sági Endre 30/957 9999

Sági Judit 30/901 3254

I. Balatonkerölő oldtimer túra

Nélzd meg itt, hogy milyen jól éreztük magukat a 2020-as

Első Balatonkerülő Veterán Túrán.